Linde Plin d.o.o
Linde Group Division/td>
Mahično bb
47000 Karlovac
Hrvatska
Phone: 00 385 (0)47 609 200
Fax: 00 385 (0)47 651 639
E-mail: tg.info@hr.linde-gas.com

Specijalni plinovi

Specijalne plinove upotrebljavamo u različitim industrijskim granama. Zbog toga Linde proizvodi i nabavlja sve vrste specijalnih plinova.Prvenstveno to se odnosi na plinove za umjeravanja, mjerenja te poboljšanja radnog okruženja. Specijalni plinovi su vrlo važni pri proizvodnji modernih pomagala za lakši svakodnevni život, kao što su bežična komunikacija, prijenosni telefoni, mikroprocesori,  memorije i optička vlakna.

Kalibracijski plinovi
Kalibracijski plinovi su visoko kvalitetne mješavine plinova, koje se upotrebljavaju za istraživanja, razvoj, kontrolu procesa, osiguravanje kvalitete i za razne analize. Gravimetrične metode osiguravaju, da su komponente izmjerene vrlo točno i sa najvećom mjerom sigurnosti. Kalibracijske plinove nabavljamo po  načelu sljedivosti u skladu sa mnogobrojnim međunarodnim standardima i preporukama. 

Ultra čisti plinovi
Zahtevi za čistoćom plinova stalno rastu u različitim industrijama ili istraživačkim područjima. Najčišći plinovi, koje tvrtka  Linde proizvodi za  industriju elektronike, su na 9.0 stupnju čistoće (99.9999999 vol.%).Vrhunske metode pročišćavanja su snizile stupanj nečistoća do milijarditih dijelova(ppb).

Plinovi za industriju elektronike
Posjedujemo također našu vlastitu proizvodnju opreme za pročišćavanje, koju zajedno sa potrebnim analitičim uređajima osiguravamo industriji elektronike u čistoći do 6.0 u bocama.

Oprema
Kod uporabe plinova visoke čistoće i kod kalibracijskih plinova potrebno je poštivati stroge zahtjeve , koje zahtjevaju distribucijski sustavi i oprema.Tvrtka Linde plin osigurava svu potrebnu opremu od regulatora do cijelokupnih sustave distribucije plinova. Time osiguravamo kvalitetu plina od izvora do krajne potrošnje.Isto tako vršimo opremanje laboratorija, izgradnju cjevovoda, ispitivanja i sve potrebno za opskrbu tehničkim plinovima.

Za  dodatne informacije molimo nazovite na telefone ili posaljite e-mail.

Tihomir Bučar

tel: + 385 47 609 208

e-mail: tihomir.bucar@gtg-plin.com