Linde Plin d.o.o
Linde Group Division/td>
Mahično bb
47000 Karlovac
Hrvatska
Phone: 00 385 (0)47 609 200
Fax: 00 385 (0)47 651 639
E-mail: tg.info@hr.linde-gas.com

Staklarska industrija

Ekonomična proizvodnja stakla i staklene vune uključuje moge elmente, a svi su vezani uz energiju, produktivnost i kvalitetu. U stalnom procesu povećanja vrijednosti Vaše proizvodnje, treba uključiti apsolutno sve.

U tim jednadžbama je komponenta koja uključuje industijske plinove , vrlo je važna i može donjeti velike uštede i poboljšanja , ako ih znamo potražiti.

Na ovoj internet stranici, naći ćete iscrpne informacije o našim rješnjima, sveukupni know-how i servisiranje za industriju stakla, kalciniranih smjesa i staklene vune.

Ključ za čišću i učinkovitiju izradu stakla
Osiguravamo Vam cjelokupni paket upotrebljivih riješenja kod  proizvodnje stakla, koja poboljšava  kvalitetu, produktivnost i okoliš vaše proizvodnje. Zajedno sa Vama potražiti ćemo najbolje rješenje, koje imaju osnovu u našim iskustvima i znanju. U većini slučajeva, samo zajedničkim razvojnim programima možemo optimizirati i riješititi probleme u Vašim proizvodnim procesima. Suradnjom sa proizvođačima stakla u cijelom svijetu, stekli smo mnogo iskustva i kao rezultat toga možemo Vam ponuditi veliki opseg plinskih tehnologija.
Metalurgija
Metalurgija također teži ekonomičnosti. Proizvodnja koja donosi dobit, ovisi o mnoga faktora, a to su prije svega, energija, produktivnost i kvaliteta. Težimo što manjim proizvodnim troškovima, tako da moramo uključitii sve trokove.

Industrijski plinovi su jedan od glavnih faktora u tom procesu , te samim time omogućuju velike uštede i poboljšanja.
U tom području, mi nudimo našu podršku.